KooptakteCheck

Tevredenheidsgarantie

KoopakteCheck beoordeelt en controleert jouw koopakte voordat je deze ondertekent. KoopakteCheck geeft een persoonlijk en bruikbaar juridisch advies over de inhoud van jouw koopakte in begrijpelijke taal. Hierdoor kun je vóór het ondertekenen nog wijzigingen aanbrengen in de koopakte en voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Wij kunnen niet garanderen dat de verkoper – volledig – zal instemmen met alle door jou voorgestelde wijzigingen. De koopakte is namelijk een overeenkomst, waar zowel de koper als de verkoper zich in moeten kunnen vinden.

Wat kunnen wij je wel garanderen:


Onze missie

Een koopakte bevat vaak lastige of zelfs onbegrijpelijke bepalingen en begrippen. Een verkoper wordt bijgestaan door de makelaar als het gaat om de juridische inhoud van de koopakte. Als koper kun je ook wel wat hulp gebruiken. Het is onze missie dat jij, als koper, de inhoud van de koopakte begrijpt en weet wat je tekent.


Onze werkwijze

KoopakteCheck beoordeelt en controleert jouw koopakte voordat je deze ondertekent. KoopakteCheck geeft een persoonlijk en bruikbaar juridisch advies over de inhoud van jouw koopakte in begrijpelijke taal. KoopakteCheck signaleert belangrijke verbeterpunten en wijst je op risico´s en valkuilen in de koopakte. Als jij weet wat je tekent, voorkom je vervelende verrassingen achteraf en is onze missie geslaagd.


Persoonlijk advies

KoopakteCheck beoordeelt en adviseert uitsluitend vanuit jouw (rechts)positie en uitsluitend in jouw belang. Een verkoper wordt bijgestaan door de makelaar en KoopakteCheck is er voor jou als koper.


Snel

Bij KoopakteCheck weten wij als geen ander dat er bij de aankoop van een woning snel gehandeld moet worden, daarom ontvang je de KoopakteCheck altijd binnen 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) na betaling.


Voordelig

Een KoopakteCheck is erg scherp geprijsd, namelijk slechts € 249,- inclusief alle kosten, geen verrassingen achteraf en dus vele malen goedkoper dan een aankoopmakelaar.


Veilig en betrouwbaar

Jouw koopakte wordt vertrouwelijk behandeld. KoopakteCheck verstrekt nooit gegevens aan derden. Je (persoons)gegevens en de door jou ingezonden koopakte worden direct na beoordeling door ons vernietigd. Ook de betalingswijze is veilig, je betaalt met iDEAL.


Tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Ben je niet tevreden met jouw KoopakteCheck, laat het ons dan weten via het contactformulier of stuur een mailbericht naar