KooptakteCheck

Voordelen KoopakteCheck

Deskundige beoordeling van jouw koopakte

KoopakteCheck is een samenwerking van fiscale en notariële juristen. Deze juristen houden zich dagelijks bezig met de inhoud van koopakten en alles daaromheen. Zij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving op dit gebied, de meest recente rechtspraak en weten bij uitstek waar jij als koper op moet letten als je een woning koopt.


Binnen 2 werkdagen

2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) nadat je de koopakte hebt ingestuurd en de nota hebt betaald, ontvang je per email de KoopakteCheck.


Persoonlijk advies in begrijpelijke taal

Een KoopakteCheck is een juridisch advies over de inhoud van de koopakte in begrijpelijke taal gericht op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor kun je vóór het ondertekenen nog veranderingen aanbrengen in de koopakte en voorkom je vervelende verrassingen achteraf. De makelaar is in dienst van de verkoper, KoopakteCheck beoordeelt en adviseert uitsluitend in jouw belang.


Tot 60% goedkoper

Een KoopakteCheck kost slechts € 249,- inclusief alle kosten, geen verrassingen achteraf en dus tot 60% goedkoper dan een aankoopmakelaar.


Eenvoudig

Je kunt direct aan de slag, je hoeft je niet eerst aan te melden en je hoeft geen account aan te maken. Ook de betalingswijze is eenvoudig, je betaalt met iDEAL.


Veilig en betrouwbaar

Jouw koopakte wordt vertrouwelijk behandeld. KoopakteCheck verstrekt nooit gegevens aan derden. Je (persoons)gegevens en de door jou ingezonden koopakte worden direct na beoordeling door ons vernietigd. Ook de betalingswijze is veilig, je betaalt met iDeal.


Dubbel Check

Jouw koopakte wordt altijd door minimaal twee juristen beoordeeld. Aan de hand daarvan wordt de KoopakteCheck opgesteld en vervolgens nog eens door een van onze andere juristen gecontroleerd. Door de 'dubbel check' waarborgen wij de kwaliteit van de KoopakteCheck.


Wil je meer weten? Lees dan onze tevredenheidsgarantie. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.